Maandelijkse Archieven: November 2020

 1. November 10, 2020

  Intocht Sinterklaas 2020

  Traditionele Sinterklaasintochten zijn afgelast

  De sinterklaasintochten zijn in veel gemeenten afgelast. Het coronavirus en de aangescherpte maatregelen maken het organiseren van een veilige intocht met publiek voor de meeste organisaties onmogelijk.

  Intocht van Sinterklaas gaat in 2020 toch op een bepaalde manier door, maar niet landelijk

  Door het coronavirus zal publiek niet welkom zijn bij de intocht en zal de locatie niet worden bekendgemaakt aan publiek.Sinterklaas heeft wel aangegeven dat hij wel naar Nederland zou komen en dat pakjesavond door zou gaan. Normaal gesproken zou de landelijke intocht op zaterdag 14 november 2020 plaatsvinden.

  Sinterklaas

  Sinterklaas komt

  Meer Lezen
 2. November 04, 2020

  Speelgoedpakketten

  De feestdagen staan weer voor de deur! Dat betekend pakketjes inslaan voor de meeste onder ons. Bent u als bedrijf opzoek naar speelgoedpakketjes? Speelgoeddirect verkoopt extra scherp geprijsd speelgoedproducten en pakketten aan zakelijke ondernemers.

  Niet alleen tijdens de feestdagen bent u bij ons aan het juiste adres voor uw speelgoedpakketten, het hele jaar door geniet u van het voordeel bij Speelgoeddirect voor zakelijke klanten.

  Voor ons hele assortiment kan u bij ons terecht om te genieten van zakelijke voordelen als ondernemer. Denk bijvoorbeeld aan:

  Baby & Peuter speelgoed

  Buitenspeelgoed

  Spellen & Puzzels

  Sport artikelen

  Hobby & Creatief speelgoed

  Wilt u geen speelgoed maar bent u opzoek naar relatiegeschenken voor uw klanten? Binnenkort bent u ook hiervoor welkom bij Speelgoeddirect, u kunt nu al een aanvraag doen en dan gaan we kijken wat wij voor u kunnen beteken.

  Bent u benieuwd naar

  Meer Lezen
 3. November 04, 2020

  Sint-Maarten 2020

  Sint-Maarten 2020 

   In deze blog lees jij wat Sint-Maarten is en wat je op deze feestdag kan doen in 2020! In Nederland vieren mensen op 11 november 2020 Sint-Maarten. Kinderen lopen op de straat met lampionnen en bellen vervolgens aan de deuren in kleine groepjes om snoep of fruit te krijgen. In meeste Nederlandse gezinnen halen ze allerlei lekkernijen op deze dag. 

  Dringend advies om geen Sint-Maarten te vieren in 2020 vanwege corona-virus 

  Risiconiveau in de meeste regio's blijven hoog en neemt steeds toe. Daarom is het beter dat de ouders deze keer hun kinderen niet op straat meenemen om Sint-Maarten te vieren. Mocht je in een regio wonen waar het risiconiveau

  Meer Lezen