Presentatrice Chazia Mourali had op woensdagmiddag 7 november 2018 in Nemo in Amsterdam de winnaars bekendgemaakt van het populairste speelgoed van dit jaar. De consumenten hadden de stemmen gegeven. Wij hebben voor u een rijtje gemaakt van de winnaars per leeftijdscategoriën

 

 

0 t/m 3 jaar: Bla Bla Blocks Speelhuis van Vtech

Bouw een huis, robot, trein of laat je eigen fantasie de vrije loop. Plaats een blokje in het Bla Bla Point en maak kennis met letters, voorwerpen, dieren, kleuren en nog veel meer. Ontdek een wereld vol bouw- en speelplezier! Door de eenvoudig te hanteren blokken wordt bouwen kinderspel. Probeer nu dit leuke speelhuis en maak kennis met letters, voorwerpen, dieren en kleuren. En geniet ook van heel veel andere voordelen die dit speelhuis voorziet.

 

 

4 t/m 5 jaar: PLAYMOBIL Mobiele aanvalstoren van de dwergen

De dwergenwereld is in rep en roer! De dwergenkoning roept iedereen op om zich klaar te maken voor de aanval. Meteen begint een dwergenstrijder op de trommels te slaan, waarna de reuzentrol op de maat van de slagen begint te lopen. Beleef enorm veel plezier met deze Playmobil aanvalstoren. Alle dwergenstrijders maken zich klaar voor de strijd, zetten hun helm op en nemen hun zwaard ter hand. Alleen de ballista’s moeten nog worden geladen en dan kan het gevecht beginnen! Speelplezier met dwergen!

 

6 t/m 7 jaar: Squirrels Go Nuts (60 opdrachten)

Verstop de nootjes en ga op pad om eekhoorns te zoeken. De winter komt er aan. Kan jij de eekhoorns helpen om hun wintervoorraad onder de grond te krijgen? Dit spelletje is een schuifpuzzel met 60 opdrachten van makkelijk tot het nog moeilijker word.

 

 

8 t/m 9 jaar: Monopoly Valsspelers Editie - Bordspel

Het beroemde familiespel voor de echte valsspelers: Monopoly Valsspelers Editie! Speel lekker vals om meer vooruitgang te boeken en probeer andere spelers op heterdaad te betrappen als ze aan het valsspelen zijn terwijl jij vakjes koopt, huurt en heel veel geld verdient! Het is pas echt over als alle vakjes verkocht zijn en alle spelers terug zijn bij het START vakje. De winnaar is degene met het meest geld.

 

 

10 t/m 11 jaar: Nintendo Labo – Mixpakket

Maak kennis met Nintendo Labo, hiermee kan uw zoon of dochter op een interactieve manier bouwen en spelen, speciaal ontworpen voor jonge kinderen om hen te inspireren. Met elk Nintendo Labo-pakket kan iedere creatieveling de kartonnen bouwplaten, speciaal ontworpen om samen te werken met de Nintendo Switch en de Joy-Con-Controllers, omtoveren naar betoverende creaties. Een piano, een motor, een robot en nog veel meer. 

 

 

Ook bij ons kunt u terecht voor de populairste speelgoed van de afgelopen jaren. Wij zijn momenteel ook erg druk bezig met wat de populairste speelgoed per leeftijdscategorie is voor het jaar 2019. Wij hopen dat u iets heeft aan de informatie die wij gepubliceerd hebben. Voor meer informatie en een betere overzicht kunt u een kijkje nemen op onze webshop. Daar vind u gegarandeerd wel iets leuks dat past bij uw zoon of dochter.