Ingraaf Trampolines

Wil je een ingraaf trampoline kopen? Wij bieden je speciale ingraaf trampolines gemaakt om in te graven te worden. De ingraaf trampoline is zeer stevig en eenvoudig aan te brengen in de tuin. Bekijk onderstaand ons aanbod ingraaf trampolines.

Bekijk ook Inground trampolines met veiligheidsnet Alle ronde ingraaf trampolines Alle rechthoekige ingraaf trampolines
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Inground Trampoline kopen

Op zoek naar een inground trampoline? Een ingegraven trampoline staat mooier en netter in de tuin en biedt meer veiligheid. De valhoogte is namelijk enorm beperkt en daarnaast kunnen de kinderen ook niet onder de trampoline komen. Andere voordelen zijn dat je makkelijk op de trampoline kan komen door de lage afstap.

Ingegraven trampolines woorden steeds populairder. Ze zijn er in verschillende formaten rechthoekig of vierkant en verschillende groottes. Bij de keuze van de trampoline adviseren wij om te kijken naar de grootte van de tuin en de leeftijd van uw kind in verband met het springgewicht van de trampoline.

Indien uw kind nog niet ervaren is adviseren wij een ronde inground trampoline te nemen en voor de meer ervaren die hun springtechniek willen verbeteren een rechthoekige inground trampoline.